Monthly Archives: April 2009

Biere de Garde forsøg 1 og 2; smagning

Biere de Garde skal, efter sigende, godt nok ligge i kælderen et halvt til et helt år, før de er modne til at drikke. Men hvis man ikke prøver, ved man det jo ikke. Og så kan man måske lære … Continue reading

Posted in Håndbryg | Tagged , | Leave a comment

Biere de Garde, forsøg 2; opskrift

Andet forsøg på at brygge en biere de garde. Denne gang er gæren WLP 530, hvilket skulle være Westmalle gæren (Ian, the cellarman, fra Craftbrewer Radio foreslår den som en god gær til biere de garde, hans signatur øl). Opskriften … Continue reading

Posted in Håndbryg | Tagged , | Leave a comment

Biere de Garde, forsøg 1; opskrift

I forbindelse med forberedelserne til øldommereksamen hev Per pludseligt en La Choulette frem. Den gjorde mig voldsomt fascineret af biere de garde (om end La Choulette måske havde lige tilpas rigeligt mandelsmag og aroma til min smag). Jeg er vild … Continue reading

Posted in Håndbryg | Tagged , | Leave a comment